Kırklareli İlçe Seçim Kuruluna, çeşitli siyasi partilerin yasak alanlara asılan afiş, poster ve bayraklar asmaları sebebiyle itiraz edildi. İtiraz üzerine toplanan Kırklareli İlçe Seçim Kurulu, alanlara asılan afiş, poster ve bayrakları söktürme kararı aldı. Bugün polis ekipleri eşliğinde kent merkezinde yasak alanlara asılan afiş, poster ve bayraklar itfaiye ekiplerince sökülerek toplandı.
Kırklareli'de yasak alanlara asılan seçim afişleri kaldırıldı
Kırklareli İlçe Seçim Kurulu kararıyla, alanlara asılan afiş, poster ve bayraklar kaldırıldı.
11.03.2024 15:12:00
Güncellenme:

Kırklareli İlçe Seçim Kurulu kararıyla, alanlara asılan afiş, poster ve bayraklar kaldırıldı.
İlgili Haberler
Yerel seçimlere günler kala dolar ve Euro yükselişte! Dolar ve Euro ne kadar oldu? 11 Mart 2024 döviz fiyatları
Ekonomi yönetiminin iç talebi kısmakta geciktiği endişeleri ve dövize olan artan talebin etkisiyle yükselişi ay başından bu yana hızlanan dolar TL güne 32 seviyesinin üzerinde başladı. Euro TL ise 35 bandında yükselişini sürdürüyor.
MHP'den Emniyet'e 'FETÖ' suçlaması! Seçim dönemi operasyon yapılınca…
Cumhuriyet gazetesi, Elazığ Emniyeti’nin AKP’ye ardı ardına yaptığı operasyonları gündeme getirmişti. Operasyonların ardından AKP’den Emniyet’e yönelik suçlamalar yapılmıştı. Son olarak MHP eski milletvekili adayı ve Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Orhan Özbey, Elazığ Emniyeti’ni FETÖ ile suçladı.