Maganda kurşunuyla şah damarından vuruldu... Hayatını kaybetti!

Gaziantep’te sokakta iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun, dükkânının önünde bekleyen Selçuk Dayan’ın şah damarına isabet etti. Ağır yaralanan Selçuk Dayan, tedavi gördüğü hastanede verdiği 7 günlük yaşam savaşını kaybederken, olay anı ise iş yerinin kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yayınlanma: 17.11.2023 - 13:13
Abone Ol google-news

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Gaziler Caddesi’nde 11 Kasım 2023 günü akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kentte alışveriş yoğunluğunun had safhada olduğu caddede iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada silahlar da kullanıldı. Silahlardan çıkan kurşunlardan biri ise kavga esnasında dükkanının önünde bekleyen ve olayla hiçbir ilgisi olmayan Selçuk Dayan’ın (29) şah damarına isabet etti.

VURULMA ANI KAMERADA!

Dayan, olay sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken maganda kurşunuyla vurulduğu anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Selçuk Dayan, iş yerinin önünde dururken çevredeki yurttaşların bir anda sağa sola kaçışması ve bu sırada Dayan’ın vurulma anları yer aldı. Dayan’ın vurulduktan sonra boğazını tutarak acıyla kıvranma anları, çevredeki vatandaşların yardıma koşması ve yerdeki kanlar da güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

7 GÜNDÜR YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

Olay sonrası Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Selçuk Dayan, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Dayan’ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan yakınları ise gözyaşı döktü.

İşyerinin önünde, hiçbir ilgisi olmayan silahlı kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşunun hedefi olarak 7 gün yaşam savaşı veren ancak hayata tutunamayan Selçuk Dayan’dan geri ise acılı bir aile ile bir düğünde çekilmiş halay görüntüleri kaldı. Dayan’ın bir yakının düğününde davul zurna eşliğinde halay çektiği görüntüler ise yürekleri burktu.

Bir şahsın gözaltına alındığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler