Öğretmeni saldırganı böyle anlattı... Kendisi için 'okul avcısı' diyormuş!

Öğretmeni saldırganı böyle anlattı... Kendisi için 'okul avcısı' diyormuş!

17.04.2026 13:26:00
Güncellenme:
İHA
Takip Et:
Öğretmeni saldırganı böyle anlattı... Kendisi için 'okul avcısı' diyormuş!

Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı düzenleyen saldırgan ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor. Okulda görev yapan öğretmen İbrahim Huylu, İsa Aras Mersinli'nin arkadaşı olmadığını ve 'okul avcısı' anlamına gelen bir kelime kullandığını söyledi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti.

"KİMSEYLE MUHATAP OLMAZDI..."

Okulda görev yapan Sosyal Bilimler Öğretmeni İbrahim Huylu, öğrencilerinden olan saldırganın 'okul avcısı' şeklinde bir kelime kullandığını duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"İngilizce o kavramı bilmiyorum ama okul avcısı anlamında bir sözcük kullanıyormuş. Kimseyle muhatap olmazdı. Bu yıl yanında 3 arkadaşı daha olduğu söyleniyor. Hiç arkadaşı olmazdı bu çocuğun. Babayı görmüştük, babanın emniyetçi olduğu söyleniyor. Uzaktan bir görüşmemiz oldu. Çocuk üzerinde etkili değildi. Çocuk babanın üzerinde etkiliydi. Bu izlenimi edindik. Ben sosyal bilimler 5. sınıf öğretmeniyim. Vefat eden çocukların öğretmeniyim."

İlgili Haberler