Otogarda Kurban Bayramı yoğunluğu: Bilet bulmak çok zor!

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Tatilini İstanbul dışında geçirmek için otobüs yolculuğunu tercih eden yurttaşlar, otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yayınlanma: 24.06.2023 - 17:27
Otogarda Kurban Bayramı yoğunluğu: Bilet bulmak çok zor!
Abone Ol google-news

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla şehirlerarası otobüslerle memleketine veya tatil bölgelerine gitmek için yola çıkan yurttaşlar Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na akın etti. Otogar girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Otobüs firmaları şehir dışına seyahat edecekler için ek seferler koyarken yurttaşlar bilet bulmakta zorlandıklarını belirtti.

"1 AY ÖNCESİNDEN BİLET ARAYIŞINA BAŞLADIK"

Diyarbakır’a ailesinin yanına bayram ziyaretine giden Ahmet Kılıç, “Bilet bulmak çok zor. İlk önce uçak bileti aradık, bulamadık. Bir ay öncesinden bilet arayışlarına başladık. Uçak biletleri zaten tükenmişti. Ek sefer konulduktan sona şoför, babamın arkadaşı olduğundan biletimizi ayarlayabildik. Bilet fiyatları da 500 liradan 800 liraya çıkmış" diye konuştu.

"DENETİM OLSAYDI FİYATLAR DAHA NORMAL OLURDU"

Samsun’daki ailesinin yanına bayram ziyaretine giden Ergün Ölçek ise, şunları söyledi:

"Bayramı annemin yanında geçirmeyi düşünüyoruz. Bileti çok zor buldum. Bayram tatili 9 gün olduğundan herkes Karadeniz bölgesine gitmek istiyor. Fakat bilet fiyatlarında anormal bir artış var. Önceden 400 liraya aldığımız biletler şimdi 700 lira, 800 lira olmuş. Denetimin olmamasından kaynaklı herhalde. Denetim olsaydı fiyatlar daha normal olurdu."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler