Sedat Peker'in 'Twitter hamleleri' sürüyor: Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretiyle ilgili dikkat çeken paylaşım

Birleşik Arap Emirlikleri'nin 'sosyal medya kısıtlaması' getirdiği suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter'dan kendisine yönelik gönderileri beğenmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 29.04.2022 - 13:58
Sedat Peker'in 'Twitter hamleleri' sürüyor: Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretiyle ilgili dikkat çeken paylaşım
Abone Ol google-news

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) “sosyal medya kısıtlaması” getirdiği Sedat Peker, dün akşam saatlerinde kendisine yönelik bazı gönderileri beğenerek hesabında paylaştı. Peker’in retweet ettiği paylaşımlardan biri de “Bu kez gümbür gümbür geliyor bence” yorumu oldu.

YENİ HAMLE

Öte yandan, basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur'un "Tik tak, tik tak…" paylaşımı yapmasının ardından Peker'in yeniden video çekeceği yorumları yapıldı.

Sedat Peker’e yakın bir diğer Twitter hesabı olan ve bir süre ifşa paylaşımlarının yapıldığı “Deli Çavuş” isimli hesaptan da bir yeni paylaşım geldi. Söz konusu paylaşımda, "Troller hükümetin Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili Sedat Peker’in paketlenip Türkiye’ye getirilmesi görüşmelerin bir ayağını oluşturuyor demişler. Sedat Peker'i Türkiye'ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?" ifadelerine yer verildi. Öte yandan, söz konusu paylaşımı Peker'in beğenmesi ise dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti ile  iki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'da bulunuyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler