FOX TV’nin sevilen dizisi Yalancılar ve Mumları, reyting savaşına yenildi

Türk televizyonlarında yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yalancılar ve Mumları 5. bölümde final yapacak.

Yayınlanma: 22.10.2021 - 15:08
FOX TV’nin sevilen dizisi Yalancılar ve Mumları, reyting savaşına yenildi
Abone Ol google-news

Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın 4 yakın arkadaşa hayat verdiği dizi beklenen reytinglere ulaşamamıştı.

Melike Güner, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi güçlü oyuncuların da rol aldığı dizi 5. bölümde ekrana veda ediyor.

Tv100’de yer alan habere göre, dizinin başta perşembe günü yayınlanması planlanmış, daha sonra Uzak Şehrin Masalı final yapınca pazara alınmıştı.

Geçtiğimiz günlerde İçimizden Biri dizisi de ekranlara veda etmişti.

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılacak

Elif’in (Ceren Moray) hayatının kırılma noktası eşi Engin’in (İsmail Demirci) kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta durma savaşı veren ve kafe işleten Elif’in yolu kızının okul arkadaşı Pelin’in babası Yakup (Feyyaz Duman) ve bakıcısı Şerife’yle (Melike Güner) kesişir ve her şey allak bullak olur.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler