Habertürk spikeri Serap Belet kimdir? Serap Belet kaç yaşında, evli mi?

Habertürk TV Spikeri Serap Belet, bugünkü “Gün Ortası” canlı yayında yaptığı yorumda, “Dün tren kazasından sonra Yunan bakan istifa etti. Bu bana Çorlu tren kazasını hatırlattı. Bugün ise 45 binden fazla insanı kaybettik. Tek bir istifa yok” sözleri ile sosyal medyada gündem oldu. Habertürk spikeri Serap Belet kimdir? Serap Belet kaç yaşında, evli mi?

Yayınlanma: 02.03.2023 - 16:51
Habertürk spikeri Serap Belet kimdir? Serap Belet kaç yaşında, evli mi?
Abone Ol google-news

Habertürk Spikeri Serap Belet canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Cumhuriyet'in gündeme getirdiği haber duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Habertürk Spikeri Serap Belet, DHA'nın servis ettiği kaydın dinletildiği haberin ardından canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

SERAP BELET KİMDİR? 

Serap Belet, 1978 yılında Kırklareli'nde doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 1997 yılında Kanal D Arena Programı'nda başladı. Kanal D Haber Merkezi'nde muhabir olarak görev yaptı. 2000 yılında Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Merkezi'ne transfer oldu. Farklı kanallara transfer olan Arena Programı'nda çalışmaya devam etti. Star TV'de Haftasonu Ana Haber Bultenlerini sundu. 2012 yılında girdiği Habertürk Tv'de spiker olarak Haber Masası, Güne Bakış, Gün ortası gibi kuşakları sundu. Serap Belet Douillet, 13 Şubat 2016'da ayrıldığı Habertürk TV'ye 2018'de döndü.

SERAP BELET EVLİ Mİ?

Serap Belet 2006 yılında Fransız asıllı Jerome Douillet ile evlendi. Çiftin 2 oğlu var.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler