Masterchef'te şaşırtan oylama! Haftanın eleme adayları belli oldu...

Msterchef Allstar'da haftanın son takım oyunu geride kaldı. Kırmızı takımdan Dilara, Barbaros, Sefa ve Kerem potaya giren isimler oldu. Peki, haftanın son takım oyununu kazanan kim oldu? Kimler potaya girdi?

Yayınlanma: 21.09.2023 - 21:18
Masterchef'te şaşırtan oylama! Haftanın eleme adayları belli oldu...
Abone Ol google-news

Masterchef'in 21 Eylül tarihinde yayımlanan bölümünde hangi takımın kaybettiği ve kimlerin potaya girdiği merak ediliyor. Peki, Masterchef'te takım oyununu kim kazandı? 21 Eylül'de Masterchef'te kimler potaya girdi?

Masterchef'te 11. haftada son takım oyunu geride kaldı. Şefler Romesco & Crostini, Sütlü Badem Çorbası, Bobotie, Terkib-i Çeşidiyye, Buhara Pilavı, Kavala Kurabiyesi, Keşkül yemeklerini istedi.

MASTERCHEF'TE KİMLER POTADA?

Masterchef Allstar'da yapılan ilk iki takım oyununu kaybeden kırmızı takımdan 4 aday potaya girdi. Kırmızı takımdan Dilara, Barbaros, Sefa ve Kerem potadaki isimler. 

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNDA HANGİ YEMEKLER YAPILDI?

Masterchef'te 21 Eylül akşamında konu bademli yemeklerdi. Yarışmacılar Romesco & Crostini, Sütlü Badem Çorbası, Bobotie, Terkib-i Çeşidiyye, Buhara Pilavı, Kavala Kurabiyesi, Keşkül yemeklerini diğer takımdan daha başarılı yapabilmek için ter döktü.

TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Takım oyununda yapılan yemeklerden; Romesco & Crostini yemeğini mavi takım; Sütlü Badem Çorbası, BobotieTerkib-i Çeşidiyye, Buhara Pilavı ve Keşkül'ü ise kırmızı takım kazandı. Kavala Kurabiyesi'nin ise kazananı olmadı. Böylece oyunun kazananı kırmızı takım oldu.

GECENİN BİRİNCİSİ...

Allstar'da haftanın son takım oyununu mavi takım kaybetti. Bu nedenle bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan mavi takımda yarışmacılar dokunulmazlık için savaştı. Gecenin en çok beğenilen isimleri Kıvanç, Azize, Alican ve Tahsin oldu. Gecenin birincisi ise Kıvanç oldu.

POTADAKİ İSİMLER BELLİ OLDU!

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Kıvanç potanın 5. ismini belirledi. Eleme potasına giren isim Sergen oldu. Yapılan oylamada potaya girecek 6. isim belli oldu. Potadaki son isim Azize oldu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler