Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel isyan etti: 'Telefonunu göster' deyip durmayın

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği Esat karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Uğur Uzunel, Instagram hesabından paylaştığı sitem dolu cümlelerle dikkat çekti. Uzunel, son zamanlarda sokak röportajlarında gündeme gelen "Telefonunu göster" tartışmasına da gönderme yaptı.

Yayınlanma: 31.10.2021 - 09:59
Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel isyan etti: 'Telefonunu göster' deyip durmayın
Abone Ol google-news

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Uğur Uzunel, trafikte kaldığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Uzunel, trafikte beklerken Twitter'da gezindiğini, bu süre zarfında ülke gündemine epey hakim olduğunu belirten ifadeler kullandı.

Ünlü oyuncu, paylaşımında, son zamanlarda özellikle sokak röportajlarında gündeme gelen “Telefonunu göster” tartışmalarına da gönderme yaptı.

Uzunel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“1,5 saattir Beşiktaş Sahil Yolu'ndan Cihangir'e gitmeye çalışıyorum. Twitter'dan tüm gündemi okudum, 2 bölüm mini dizi izledim. (Şaka değil) Duruyoruz... Bu arada saçlarım daha çok beyazladı, olgunlaştım. Anne-babamı daha iyi anlıyorum ve gençlere daha hoşgörülüyüm artık. Anlayış gösterin onlara, enerjileri var. ‘Telefonunu göster’ deyip durmayın, en iyi marka telefon sahibi olsunlar. Çok mu yani? Değil. Arabadan ne zaman ineceğim meçhul. Tibet'e bir manastıra tırmanıyorum herhalde.”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler