Son dakika... Bakan Işıkhan’dan Türk-İş’e asgari ücret ziyareti

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında TÜRK-İŞ’i ziyaret etti. Işıkhan, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız" ifadelerini kullandı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay da asgari ücrete ilişkin "Uzlaşamazsak masadan kalkar işin içinden çıkarız. Kimsenin vebaline giremeyiz" dedi.

Yayınlanma: 27.12.2023 - 15:38
Son dakika... Bakan Işıkhan’dan Türk-İş’e asgari ücret ziyareti
Abone Ol google-news

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı, TÜRK-İŞ Genel Merkezi girişinde, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Ağar, Eyüp Alemdar ve Nazmi Irgat karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Işıkhan’ın TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamına dair görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Bakan Işıkhan’a ziyarette, Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş da eşlik etti.

IŞIKHAN VE ATALAY'DAN AÇIKLAMA

Işıkhan, asgari ücrete ilişkin ise "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay da asgari ücrete ilişkin "Külliye'ye gideceğiz, Cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz. Bugüne kadar 28 gün geçti, bir nokta kadar rakamla ilgili bir şey konuşmadık. Rakamı şimdi söyleyeceğiz. Uzlaşırsak masada otururuz. Uzlaşamazsak biz yokuz bu işin içinde deriz, olur biter. Kimsenin vebaline girecek halimiz yok" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler