15 saat beklediler!

16 Ocak 2019 Çarşamba, 11:21
15 saat beklediler!
Bolu’da, kar yağışının etkili olduğu D-100 Karayolu Bolu Dağı mevkinde ağır araçların geçişine 15 saattir izin verilmedi. Yüzlerce araç hareket etmek için yol kenarlarında bekledi. Karayolları ve polis ekiplerinin çalışmasıyla kayarak yoldan çıkan ve yolu kapatan TIR kaldırılarak, yol yaklaşık 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.
15 saat beklediler!
Dün başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle tır, kamyon ve tanker gibi ağır araçların D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişini kullanmalarına da izin verilmedi. D-100 Karayolu’nun yaklaşık 15 saattir ağır araçlara kapalı olması nedeniyle, yüzlerce sürücü araçlarını yol kenarına park ederek yolun açılmasını bekledi.
15 saat beklediler!
Trafiğe kapanan yolda bekleyişlerini sürdüren sürücüler ise duruma tepki gösterdi. İzmit’e seyir halindeyken Bolu Dağı’nın ağır araçlara kapanması nedeniyle aracını Abant Kavşağı’nda park eden Fevzi İncehan, “dün akşam saat 17.00’den beri yol kapalı. Ne zaman açılacağına dair hiçbir bilgi yok. Burada bekliyoruz. Yukarıdan talimat gelecek, ona göre hareket edeceğiz. Burada 100’ün üzerinde araç var”

Donmak üzereydiler... Fırtınada mahsur kalan 552 kişi, iş makineleriyle kurtarıldı

En Çok Okunan Haberler