Ata tohumlarından sofralara uzanan yol






Yıllardır uygulanan projenin bir sonraki aşaması olan üretime ilk kez geçen yıl başladıklarını ve elde ettikleri sebzeleri Aydınlılar ve İzmirlilerle paylaşmanın mutluluğunu bu yıl da yaşadıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmak günümüzün büyük sorunlarından bir tanesi. Tarım kenti Aydın'da kırsal kalkınmaya destek vermenin yanı sıra atalarımızdan miras kalan tohumlara da sahip çıkıyoruz." dedi.

Çerçioğlu, şunları söyledi: Bu tohumlardan elde edilen sağlıklı ve güvenilir sebzeleri de aracıları aradan çıkararak Halk Ege Et marketlerinde vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Aydın'ın geleneksel tarım uygulamalarıyla elde edilen sağlıklı ve güvenilir gıda konusunda da ilk sırada yer almasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Video Haberler
-
Şoke eden görüntü: Kucağında bebek taşıdı
-
4 kişinin yaralandığı 'fırıncı' kavgasında 5 gözaltı
-
Erdoğan: Belgelerin yansıtılmasını istedi
-
Emniyet'te canlı bomba olayında ayrıntılar belli oldu
-
Selfie çekmek isterken canından oluyordu
-
Heyelanda toprağın içinden tarih çıktı
-
CHP’nin kampı başladı: 248 belediye başkanı Van’da
-
Ayşenur Arslan'dan ROK'a 'hapis' yanıtı
-
Saadet Partisi’nden Nebati videosu: 'Biz gülmüyoruz'
-
Emniyet'te canlı bomba olayında ayrıntılar belli oldu
En Çok Okunan Haberler
-
Ülkenin tapusu Katarlılara
-
Eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
-
Kim öldürülecekti?
-
AKP'nin 'döviz' planı ortaya çıktı
-
AKP içerisindeki çatlak derinleşiyor
-
Kılıçdaroğlu SADAT'ı neden bastı? Cumhuriyet açıklıyor
-
Sigara ve alkole vergi zammı!
-
Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu
-
SADAT'tan 'sandık' tehdidi
-
Kıyılar artık Emine Erdoğan'dan sorulacak