Maç bitti herkes onu konuşuyor!

30 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:59
Maç bitti herkes onu konuşuyor!
Türkiye'nin Karadağ'ı 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçında ilk kez A Milli formayı giyen Emre Mor spor camiasından tam not aldı. Metin Tekin - Sabah / Emre Mor ilk kez milli formayı giydi. Sizde nasıl bir izlenim bıraktı? Çok genç bir oyuncu, benim futbolcuya bakışımda çabukluk çok önemli bir kriterdir. Emre buna sahip bir oyuncu, bunu gördüm. Oyun aklının da belli bir seviyede olduğu izlenimini verdi. Şunu söylemek gerekir, Euro 2016 kadrosunda görmek çok da şaşırtıcı olmayacaktır. 23 kişilik kadroda görürsek kısa sürede gösterdikleriyle hiç şaşırtıcı olmaz.
Maç bitti herkes onu konuşuyor!
Levent Tüzemen - Sabah / Mor'a bayıldım Emre; çabukluğu, oyun zekası, çalım becerisi ve yüksek tekniğiyle göz kamaştırdı. Onu bulan Terim’i kutluyorum. Keşke Emre Mor maça ilk onbirde başlasaydı. Emre girdikten sonra Milli Takım'ın şekli değişti. Emre; çabukluğu, oyun zekası, çalım becerisi ve yüksek tekniğiyle göz kamaştırdı. Emre Mor gibi bir mücevheri Milli Takım ailesine kazandırdığı için Terim'i kutluyorum. Fatih Terim ilk yarı Oğuzhan- Ozan ikilisini "Atiba-Oğuzhan" gibi kullanmak istedi ama tutmadı. Çünkü ne Ozan ne de Oğuzhan öne oynama alışkanlıkları yüzünden savunmaya yakın olamadı.
Maç bitti herkes onu konuşuyor!
Bilal Meşe - Milliyet / Başarı onun genlerinde var Emre Mor’u dünkü maçın ikinci yarısında canlı izleme şansı bulduk... Kumaşı iyi, yetenekli, topla çabuk ve teknik... Fransa kadrosunu zorlayacak yenilerin başında geliyor. Milli takımda en önemli gelişme, kuşkusuz Burak Yılmaz’ın sakatlığının giderek geçmesi ve sahadaki yerini almasıdır.
Maç bitti herkes onu konuşuyor!
Ömer Güvenç - Vatan / Kim bu çocuk KISA BOYLU KÜÇÜK ÇOCUK BİR de dün sahada, daha 18 yaşında, kısa boylu küçük bir çocuk vardı. Emre Mor... Bayıldım. Top tekniği, oyun zekası, çabuk düşünüp çabuk oynaması, daha top ayağına gelmeden ne yapacağına karar vermesi... Bayıldım, bayıldım... Eğer bu kısa boylu küçük çocuk olmadan oldum havalarına girerse yazık olur. Ama bu çocuk çok şanslı ki Teknik Direktörü Fatih Terim. Onu kafasına vura vura olmadan olmuş havasına girmesine müsaade etmez. FATİH Hoca çok oyuncu değiştirdi. Kimin nerede ne zaman ne neler verebileceğini ezbere biliyordur ama yine de bir göreyim dedi. Futbol keyif vermedi... Galibiyete sevindik. Bücür Emre’yi alkışladık. Bu arada Fatih Terim’in kıyafetini ve fit görünümünü hayranlıkla izledik. Sevgili masör Uğur kardeşimin göbeği eskiden sağlık çantasından önde giderdi. Dün onu da çok fit gördüm. Sağlık çantası göbeğin oldukça gerisinde kalmıştı. Devam uğurcum...
Maç bitti herkes onu konuşuyor!
UEFA: Emre Mor etkileyici bir performans sergiledi Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2016 hazırlıları kapsamında Karadağ'ı uzatmalarda attığı gol ile 1-0 yenmesi UEFA'nın sitesinde de haber oldu. "Türkiye, Karadağ karşısında son dakikada galibiyet aldı" başlığı ile yazdığı maç değerlendirmesinde UEFA özellikle milli kalecimiz Volkan Babacan'ın yaptığı kurtarışlar ile maçın galibiyetinde önemli bir rol aldığını belirtti. A Milli Takımın galibiyet golünü atan Mehmet Topal'ı ise maçın adamı seçen UEFA, ilk kez Türkiye forması giyen 18 yaşındaki genç yetenek Emre Mor içinde "İlk maçında etkiliyeci bir performans sergiledi" diye bahsetti. UEFA sakatlıktan kurtulan Burak Yılmaz'ında 2. yarı oyuna girmesini karşılaşmanın önemli detaylarından biri olarak değerlendirdi.

En Çok Okunan Haberler