'Yılan' tam 40 kilometre kaçtı, sonunda yakalandı

21 Ağustos 2014 Perşembe, 14:13
'Yılan' tam 40 kilometre kaçtı, sonunda yakalandı
KONYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücünün kullandığı kamyonet, 40 kilometre süren kovalamacanın ardından durduruldu ve hakkında dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan ve çevresinde 'Yılan' lakabıyla tanınan 37 yaşındaki Serpil Y. gözaltına alındı.
'Yılan' tam 40 kilometre kaçtı, sonunda yakalandı
Dün saat 23.30 sıralarında '155 Polis İmdat' telefonuna merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerinde araç içinde bir kadının dövüldüğü ihbarı geldi. Polis, belirtilen adrese geldiğinde ihbar edilen 42 SD 708 plakalı kamyonet hareket etmeye başladı. Polisin 'Dur' ihtarına rağmen sürücü kaçmaya başladı. Yaklaşık 40 kilometre süren kovalamacanın ardından kamyonet Konya- Ereğli karayolunun 10'uncu kilometresinde durduruldu.
'Yılan' tam 40 kilometre kaçtı, sonunda yakalandı
Üzerinden kimlik çıkmayan ve adının Veli Yılmaz olduğunu belirten sürücü, araçtan inmek istemedi. Alkollü olduğu öne sürülen sürücünün direnmesi üzerine, polis onu güçlükle araçtan indirip yere yatırarak etkisiz hale getirildi. Alkolmetreyi üflemeyi kabul etmeyen sürücünün yapılan araştırmada adının 39 yaşındaki Kamil B. olduğu ortaya çıktı. Kamil B., 'polise mukavemet' suçundan gözaltına alındı. Yanında bulunan alkollü olduğu iddia edilen ve adının Pınar Y. olduğunu söyleyen kadın ile T.İ. (38) ve H.S. (26) diğer 2 kadın, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülmek için araca alındı.
'Yılan' tam 40 kilometre kaçtı, sonunda yakalandı
Bu sırada kalbinden rahatsız olduğunu söyleyen alkollü kadın kendini yere atınca, ambulansla Meram Eğitim Araştırma Hastanesi'ni kaldırıldı. Yapılan araştırmada, kadının hakkında dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan ve çevresinde 'Yılan' lakabıyla tanınan Serpil Y. olduğunu saptandı. Sağlık kontrolünde de her hangi rahatsızlığı olmadığı ortaya Serpil Y., İnfaz Büro Amirliği'ne teslim edildi.

En Çok Okunan Haberler