1 Nisan Şaka Günü'nde Oğuz Aral anılıyor

Türkiye ve dünya mizahının en büyük mizah dergilerinden Gırgır'ın kurucusu olan Oğuz Aral (Ovuz abi) gülerek, eğlenerek anılacak.

Yayınlanma: 01.04.2011 - 12:50
Abone Ol google-news

Bu akşam öğrencileri, dostları, sevenleri Beyoğlu Hayal Bistro'da buluşup ustayla ilgili anılarını paylaşacak. Komedi şarkılarıyla dans edip, küçük komedi şovları izleyecek. Aynı zamanda 12- 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek ilk Uluslararası Mizah Festivali'nin de lansman partisi olacak bu gece saat 20.00'de başlayacak.

Mizah Festivali Mayıs'ta

12-13-14-15 Mayıs 2011’de bir hafta boyunca İstanbul’un gülüşünü dalga dalga ülkeye ve dünyaya yaymayı amaçlıyor. Uluslararası Mizah Festivali, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle, Hayalgücü Organizasyon tarafından düzenleniyor. Festival, 12-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul’da Beyoğlu Belediyesi sınırları içinde yaklaşık 30 mekânı ve açık hava etkinliklerini kullanarak çok disiplinli (Geleneksel mizah sanatlarımızdan seyirlik oyun, meddah, ortaoyunu, karagöz gibi gösteriler, kabare, doğaçlama tiyatro, vodvil, stand-up, pandomim, karikatür gibi sanatların yanında sohbetler ve atölyeler) bir organizasyon olarak gerçekleştirilecek.

 

Festival Danışma Kurulu'nda; Ayhan Taş( Oyuncu, Mahşer-i Cümbüş Doğaçlama Tiyatro Grubu), Mehmet Esen(Oyuncu, Meddah), Mehmet Çağçağ(Karikatürist, Leman Dergisi Kurucusu), Metin Üstündağ(Karikatürist, Yazar, Penguen Dergisi Kurucusu), Vedat Özdemiroğlu(Mizah Yazarı, Uykusuz Dergisi) yer alıyor.www.mizahfest.org

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler