2 haftada 2 milyondan fazla indirildi: İskandinav temalı oyun Valheim nedir?

En popüler oyun platformlarından Steam’e damga vuran ve İskandinav temalı bir tür hayatta kalma oyunu olan Valheim, organik olarak 2 haftada 2 milyondan fazla kişi tarafından indirildi. Peki Valheim nedir?

Yayınlanma: 16.02.2021 - 15:18
2 haftada 2 milyondan fazla indirildi: İskandinav temalı oyun Valheim nedir?
Abone Ol google-news

Dünyanın en popüler oyun platformlarından olan Steam’de son günlerde en çok Valheim konuşuluyor. 2 Şubat tarihinde piyasaya sunulan ve beklentilerin çok üzerinde bir satış performansı sergileyen Valheim, kısa sürede oyuncuların beğenisi kazandı. İskandinav temalı oyun 2 hafta gibi kısa bir sürede, organik olarak 2 milyondan fazla kişi tarafından indirildi. Peki kısa sürede bu kadar fazla ilgi gören Valheim nedir?

VALHEIM NEDİR?

İskandinav temalı bir hayatta kalma oyunu olan Valheim'da oyuncular üzerlerinde sadece kıyafetleriyle büyük bir haritanın ortasına bırakılıyor. Burada oyuncular bir yandan kendi yerleşimlerini kurmaya çalışırken, bir yandan da düşmanlar, canavarlar gibi dış etmenlere karşı alanlarını korumaya çalışıyor.

FİYATI NE KADAR?

Oyun platform Steam üzerinden çıkış yapan Valheim'ın Türkiye özel fiyatı 32 lira. Oyun, yurt dışında ise 20 dolara satılıyor.

TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VAR MI?

Stream’de kısa sürede rekor kıran Valheim’da, Türkçe arayüz ve altyazı desteği de bulunuyor. Oyuncular, istedikleri dili veya istedikleri dilde altyazı seçeneğini tercih ederek, oyunu oynayabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler