4 tane attık, 2'si verildi

Ziraat Türkiye Kupası (D) grubu maçında Beşiktaş'ı 2-1 yenen Manisaspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, ''Gol sıkıntısı çekiyorduk ama 4 tane attık, ancak 2'si verildi'' dedi.

Yayınlanma: 22.12.2009 - 21:56
Abone Ol google-news

Manisaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, izleyenlerin çok keyifli bir maç takip ettiklerini belirterek, iki takımı da tebrik etti.

Müsabakada temponun hiç düşmediğini kaydeden Bakkal, ''Sahada hep isteyen, arzu eden iki takım vardı. Gol sıkıntısı çekiyorduk 4 tane attık, 2'si verildi. Baştan sona oyun disiplininden kopmayan bir Manisaspor vardı. Biz yeni bir takımız. Bazen iniş çıkışlar yaşıyoruz. Ama tempoyu yakaladıkça iyi sonuçlar alıyoruz. Bugün iyi bir kapanış yaptık, herkes keyif aldı. Zaten futbolun esaslarından bir tanesi herkesin keyif alması'' diye konuştu.

Ligdeki Kasımpaşa maçından sonra mağlubiyeti hak ettiklerini dile getirdiğini hatırlatan Bakkal, şunları kaydetti:
''2-3 gündür tacize uğruyoruz. Bu oyuncuların, 17 maçın 13'ünde güzel bir performans sergilediklerini biliyorum. Bugün bir duygusallık oldu ve bu bize yaradı. Ben her zaman eleştiriye varım. İlk yarıda beklediğimiz hedefin altında bitirdik. İkinci yarı zor geçecek, ama biz iyi bir takımız, iyi bir arkadaşlığımız var. Zaman zaman düşüşler yaşayacağız, ama Manisaspor'un 3-4 yıllık takımını yaptık.'' Bakkal, kendisinin ve oyuncularının çeşitli eleştiriler aldığını belirterek, yönetim kurulu ile hiç bir probleminin olmadığını sözlerine ekledi.


Beşiktaş cephesi

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli de yaptığı açıklamada, müsabakaya düşündükleri gibi başlayamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Bu görüntümüzle buradan galibiyetle ayrılmamız zordu. İki maçtır Manisaspor'un sert oyununa karşılık veremiyoruz. Özellikle defansta yaptığımız hatalar sonucu etkiledi. 8 puanın bir üst tura çıkmaya yeteceği grupta, 9 puana mahkum olduk. Önümüzdeki 3 maçı da kazanıp, yolumuza devam edeceğiz''

Denizli, bir gazetecinin kaleci Rüştü'nün yokluğunu hatırlatması üzerine, ''Çok fazla konuşmanın gereği olmaz. Genç kaleci zaman zaman heyecanlanıyor, olabilir. Kaleci, oyun içinde her zaman hata yapabilir. Ancak bugünkü müsabaka hatayla kaybettiğimiz bir maç değil'' dedi.

A Ulusal Takım'a teknik direktör arayışlarının hatırlatılması üzerine Denizli, ''Milli takım hakkında benim bir şey söylemem doğru olmaz. Bunun karar vericileri benim dışımda. Bu bir tercih meselesidir. İnce eleyip sık dokunacaktır'' dedi. Denizli, kendisine bu yönde bir teklif gelmesi halinde ne yapacağına ise ''Şu anda biz kendi işimizleyiz'' diye cevap verdi.

Takımda ikinci yarı öncesinde sayısal olarak indirime gideceklerini açıkladıklarını hatırlatan Denizli, ''İstanbul'a döndükten sonra hepsini değerlendireceğiz. Önümüzde yaklaşık 10 günlük süreç var. En sağlıklı kararlar neyse onu vereceğiz. Kadromuzu sayısal olarak biraz indireceğimizi söylemiştik. Bunu gerçekleştireceğiz'' dedi. Denizli, Holosko'nun Manisaspor'a kiralanacağı yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Bana ulaşan herhangi bir düşünce yok'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler