5 yeni fim vizyona giriyor

Başkent sinemalarında bu hafta 5 film seyirciyle buluşacak. Sinemaseverler tarafından uzun zamandır beklenen yeni Batman macerası ''Kara Şövalye Yükseliyor'', seyircinin beğenisine sunulacak.

Yayınlanma: 26.07.2012 - 08:48
Abone Ol google-news

Yapımda, Christopher Nolan yorumlu Batman efsanesinin sonu gelirken, başrolde Batman rolünde Christian Bale'i, ezeli düşman Bane rolünde Tom Hardy'yi, Selina Kyle rolünde Anne Hathaway'i ve John Blake rolüyle de Joseph Gordon Levitt'i seyrediyoruz.

Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman gibi isimler de kadroda yer alıyor. Filmin senaryosunu Christopher Nolan ve Jonathan Nolan beraber kaleme alırken, filmin yapım ekibinde üçlemenin ilk iki filminde de görev alan isimler var. Yönetmen Nolan'ın ''Başlangıç-Inception''da olduğu gibi yine son teknoloji kameralarla çekilen Kara Şövalye Yükseliyor filminin müzikleri de Oscar ödüllü müzisyen Hans Zimmer'a ait.

Gerilim ve macera filmi ''Kayıp'' beyaz perdeye gelecek. Brezilyalı sinemacı Heitor Dhalia'nın yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryosu ise Allison Burnett'a emanet. Amerika'da şubat ayında vizyona giren filmin kadrosunda Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter ve Wes Bentley yer alıyor.

Dramatik komedi türündeki ''Kurtuluş Son Durak'' sinemaseverlerle buluşacak. Filmde, evlilik hazırlıkları yapan, aşık kadın rolüyle Psikolog Eylem rolünde Belçim Bilgin seyircinin karşısına çıkıyor. Evlenmeyi beklerken ayrılıkla karşılaşan Eylem'in yeni taşındığı apartmandaki komşularının, Eylem'e yardımcı olmaya çalışırken, kendi hayatlarını baştan aşağıya değiştirecek olaylar yaşamaları anlatılıyor.

Bu haftanın diğer bir filmi çocuklar ve çizgi film seven yetişkinler için sinemalara geliyor. ''Max Maceraları: Kralın Doğuşu'' filmiyle başlayan Aslan Max ve dostlarının maceraları, ikinci film ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'' ile devam ediyor. Max, son güç kristalini ele geçirmemesi için Gölgelerin Efendisi ile ezeli mücadelesini sürdürüyor. Fakat bu kez Max ve arkadaşlarının karşısına Gölge Yarasaları ve Gölge Örümcek de çıkıyor.

Fransız yapımı dram türündeki, oyunculuktan senaristliğe ve yönetmenliğe Maiwenn'in son uzun metraj filmi ''Polis'', sosyal duyarlılık üzerine çizilmiş bir yolda ilerliyor. İçinde aksiyon ve mizah da barındıran film, Paris Çocuk Koruma Birimi'nde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred'in hem kendi sorunlarıyla yüzleşmesi hem de pedofili gibi suçları araştırmaları sürecini işliyor. Çocuklarına kötü davranan ebeveynler, yabancılaşmış ve toplumdan kopmuş çocuklar ve daha akla gelmeyen birçok trajediyle karşı karşıya kalan çocuklar, film boyunca Maiwenn'in kamerasından gözler önüne seriliyor.

Sinemalar

Metropol: ''Batman: Kara Şövalye Yükseliyor'', ''İnanılmaz Örümcek Adam'', ''İsyan'', ''Kayıp'', ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'', ''Vahşiler'', ''205: Korku Odası''.

Optimum: ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'', ''İnanılmaz Örümcek Adam'', ''Kurtuluş Son Durak'', ''205: Korku Odası'',''İsyan'', ''Kara Şövalye Yükseliyor'', ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'',''Kayıp''.

Kızılay Büyülü Fener: ''Kara Şövalye Yükseliyor'', ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'', ''İnanılmaz Örümcek Adam'', ''Cinnet Gecesi'', ''Vahşiler'', ''Kayıp'', ''Kurtuluş Son Durak'',''205: Korku Odası'', ''İsyan'', ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'', ''Özgür Adamlar'',''Faust''.

Bahçelievler Büyülü Fener: ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'', ''Sahte Gelin'', ''İnanılmaz Örümcek Adam'', ''Kara Şövalye Yükseliyor'', ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'', ''Ruh Eşim''.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler