600 yıl hapsi istenen tacizci öğretmen hakkında Ensar Vakfı'ndan açıklama geldi

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Türkiye'nin konuştuğu Karaman'da 10 öğrenciye yönelik tecavüzle ilgili açıklama yaptı. Cinsel istismarcı öğretmen Muharrem B. için 600 yıl hapis cezası istenmişti.

Yayınlanma: 24.03.2016 - 22:02
Abone Ol google-news

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Karaman'daki çocuk istismarına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Mağdur ailelerin de avukatlığını almaya gayret ederek onlara psikolojik destek vererek dava sürecini takip edeceğiz. İnşallah dava süreci uzun sürmez bir an önce adalet yerini bulur.


BU 600 YILLIK CEZA BİLE AZ, BU KİŞİNİN İDAM EDİLMESİ GEREKİR
 
Dava sürecini takip edeceğiz. Hak ettiği cezayı umarım bu kişi alır. Medyadan takip ettiğim kadarı ile 600 yıllık bir ceza isteniyor. Benim inancıma göre, bu 600 yıllık ceza bile az, bu kişinin idam edilmesi gerekir.

BÖYLE BİR DURUMDA BİLE HALA BU İŞİ ÖRTBAS ETTİĞİMİZ İLE İLGİLİ BİR DURUM VAR
 
Böyle bir durumda bile hala bu işi örtbas ettiğimiz ile ilgili bir durum var. Anti parantez olarak bunu da vurgulamak isterim. Yurt değil, şube merkezimiz açık. Çocuklarımız var. Gidiyorlar, geliyorlar sürekli bir şeyi göstermiyor. Üniversite, ortaokul öğrencilerimiz de var.

BİR YERE KAÇTIĞIMIZ YOK. VARSA BİR SUÇUMUZ BUNUNLA İLGİLİ HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ
 
Bir yere kaçtığımız yok. Varsa bir suçumuz bununla ilgili her şeyi yapmaya hazırız. Toplumun yüreğine umarım su serpilir."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler