'80 yılda yapılamayanı 8 yılda yaptık'

Eski Ulaştırma Bakanı ve AKP İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Türkiye'de 80 yılda yapılamayan hizmetleri AK Parti hükümeti olarak sekiz buçuk yılda yaptıklarını söyledi.

Yayınlanma: 23.04.2011 - 16:01
Abone Ol google-news

Eski Ulaştırma Bakanı ve AKP İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Kemalpaşa ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında, ilçenin küçük ve orta ölçekli tesisleri bakımından Türkiye'nin önemli merkezlerinin başında geldiğini belirtti. Hükümet olarak sekiz buçuk yılda Türkiye'nin altyapısı, yolları, demiryolları, denizciliği için çok büyük projeleri hayata soktuklarını dile getiren Yıldırım, ülkenin hızlı trenle tanıştığını, hava yolunun halkın yolu haline geldiğini anlattı.

Yıldırım, şöyle dedi:

''Türkiye'de 80 yılda yapılmayanı biz sekiz buçuk yılda yaptık. İzmir'in 30 ilçesinin kalp ve nabız atışlarını adım adım takip edeceğiz. Modern hava alanıyla, bitirilmiş çevre yoluyla, İstanbul-İzmir otoyoluyla, Ankara-İzmir hızlı tren projesiyle bundan böyle İzmir'in bütün işsizlik, ulaşım, altyapı, sanayi ve tarım ile ilgili bütün konularını çok daha yakından takip edeceğiz.''

Kemalpaşa'ya giriş yolunun yetersiz olduğunu, Kemalpaşa-Turgutlu arasındaki yolun bölünmüş yol olması gerektiğini ifade eden Yıldırım, önemli sorunlardan birinin de 2-B olduğunu dile getirdi. Bu konuyla ilgili çalışmaların tamamlandığını, seçimlerden sonra bu konuyu halledeceklerini bildiren Yıldırım, ilçe halkının yüksekokul talebi olduğunu, bunu çözmek için çalışacaklarını söyledi. Yıldırım, daha sonra Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Gencay'ı ziyaret etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler