Adalet Yürüyüşü’ne saldıran Pendik Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı’ndan Fethullah Gülen’e övgüler
Resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajla Adalet Yürüyüşü için ‘sözde’ ifadesini kullanan Pendik Belediyesi tepki çekerken belediyenin Başkan Yardımcısı Atilla İpek’in Fethullah Gülen’e ve Gülen Cemaati’ne övgüler dizdiği tweetleri ortaya çıktı.

AKP’li Pendik Belediyesi, resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajında, “Sahil Cumartesi Pazarı, sözde Adalet Yürüyüşü’nün güvenliği nedeniyle 8 Temmuz Cumartesi günü kurulamayacaktır” dedi. Pendik Belediyesi bu mesaj üzerine yoğun tepki alırken sosyal medya kullanıcıları Belediye’nin Başkan Yardımcısı Atilla İpek’in Fethullah Gülen ve Cemaat’ine övgüler dizdiği tweetlerini ortaya çıkardı.
Atilla İpek, Gülen için “Allah cc muhterem Fethullah Gülen hoca efendiye sıhhat afiyet ve uzun ömürler bahşetsin inşallah” demiş. İpek, Gülen Cemaati’nin organize ettiği Türkçe Olimpiyatları için de “Türkçe olimpyatları; sinan Erdemdeyiz muhteşem organizasyon” gibi mesajlar paylaşmış.
Atilla İpek, bu ifadelerinin ortaya çıkmasının hemen ardından mesajlarını alelacele sildi. İşte ipek'in Fethullah Gülen'e övgüler yağdırdığı ama şu anda hesabından sildiği tweetler:
Pendik Belediyesi'nin yaptığı duyuru ise şöyle:

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Erdoğan sürece mesafeli mi?
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e soruşturma!
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu