Ahşap ev yandı, uyuyan çocuk öldü
Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde Selahattin Ünal'a ait 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, kendisiyle aynı adı taşıyan torunu 7 yaşındaki Selahattin Ünal yaşamını yitirdi.
Özgüney Köyü Pazar Mahallesi'nde 59 yaşındaki Selahattin Ünal'a ait 2 katlı ahşap evde gece yarısı, iddiaya göre zemin kattaki saman balyalarının tutuşmasıyla yangın çıktı. Yangın daha sonra binanın üst katına ve yandaki eklentilerine sıçradı. Evden yükselen alevleri fark edenler itfaiyeye haber verirken, bir yandan da yangına müdahale etmeye çalıştı.
Farklı odalarda uyuyan ev sakinleri, komşularının çığlıkları üzerine uyanarak dışarı çıktı. Bu sırada oğlu Selahattin Ünal'ın çıkmadığını farkeden Hasan Hüseyin Ünal ve yakınları, eve girdi. Evin üst katına çıkanlar, baygın halde yatan çocuğu dışarı çıkardı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Selahattin Ünal'ın, sırt bölgesinde kısmi yanaklar olduğu ve dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Oğlunun öldüğünü öğrenen Tuğba Ünal, sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri ambulansta müdahale ettikleri Tuğba Ünal'a sakinleştirici iğne yaptı.
Büyük çapta maddi hasara yol açan yangın, itfaiye ve Isparta Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saat süren çalışmanın sonunda söndürüldü. Selahattin Ünal'ın cenazesi incelemenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Hayat pahalılığına karşı sokağa çıktılar!
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Asgari ücretteki artış halaylarla kutlandı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Kime gitti, kim aldı? İn midir, cin midir?'
-
Havalimanında inanılmaz rakamlar!
-
Memur zammı için kritik gün