AKP' il başkanı: Atatürk ve Türkeş yaşasaydı...

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeki 'Türkiye Vizyon Belgesi'nin tanıtım programına katılan AKP Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in bugün sağ olsalardı oylarını Erdoğan'a vereceklerini iddia etti.

Yayınlanma: 12.07.2014 - 15:25
Abone Ol google-news



Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün Türkiye'yi kucaklayacak bir aday olduğunu öne süren AKP Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, MHP ve CHP'nin çatısı ile BDP'nin adayının millete hitap etmediğini savundu.

Basri Yıldırım, "CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş, bugün sağ olsaydı bu çatının altında yer almazdı ve oylarını Başbakan Erdoğan'a verirdi. Bu bağlamda adaylarından memnun olmayan bütün kardeşlerimizi, doğu batı ayrımı yapmadan ülkemizin her noktasına eşit yaklaşan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye davet ediyorum" dedi.

CHP ve MHP'nin kendi içlerinde aday çıkaramadığını söyleyen AKP Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan'ın karşısında aday çıkaramayan muhalefetin, ithal çözümlerle halktan oy isteme noktasına geldiğini vurguladı. Her iki muhalefet partisinin misyon, çözüm önerisi ve siyaset üretme yeteneğinin sona erdiğini iddia eden Yıldırım şöyle konuştu:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler