AKP MYK sona erdi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan toplantı 2 saat 35 dakika sürdü.

Yayınlanma: 15.08.2011 - 14:21
Abone Ol google-news

AKP Genel Merkezi'ndeki toplantı saat 18.00'da başladı. AKP'nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri sebebiyle bakanlar ve partinin yönetim teşkilatı 81 ilde düzenlenen iftar programlarına katılmıştı. Toplantıda bu programlara katılan parti yönetiminin bölgelerden ileteceği notların ve sorunların masaya yatırılması bekleniyor. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10. yıl etkinliklerinde terör örgütüne karşı verdiği mesajların ve bundan sonra izlenecek yol haritasının da toplantıda görüşülmesi öngörülüyor.

Toplantının bir diğer gündem maddesi ise ekonomi olacak. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ekonomi değerlendirme toplantısında ele alınan konular da yine MYK üyeleri tarafından masaya yatırılacak. Öte yandan yeni Anayasa çalışmaları için TBMM'de Anayasa Komisyonu kuruldu. Bu bağlamda Anayasa çalışmaları konusu da ele alınacak. Ayrıca Başbakan Erdoğan'ın 18-19 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği Somali ziyareti görüşülüp ve bu ziyarete eşlik edecek isimlerin belirlenmesi bekleniyor.

 

MYK öncesi AKP'de sürpriz toplantı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te MYK toplantısı için AKP Genel Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ın ardından Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin genel merkez binasına geldi. Toplantıda, Erdoğan'ın kurmayları ile terör saldırıları konusuna ilişkin son gelişmeleri görüştüğü tahmin ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler