AKP'de büyük sessizlik

Bakan çocuklarını da kapsayan yolsuzluk operasyonu AKP’de şok etkisi yarattı. Bütçe görüşmeleri devam ederken günlerdir dolu olan AKP koltukları bugün boş kalırken, bu durum Twitter’a da yansıdı.

Yayınlanma: 17.12.2013 - 18:43
Abone Ol google-news

 AKP’li vekillerin ve bakanların sık sık tweet attığı bilinirken bugün sessizlik hakimdi.

İşte vekil ve bakanların son tweetleri;


MEHMET ŞİMŞEK;

10 saat önce Mevlana’dan bir söz paylaştı. ”Dostlarınızı sıkça ziyaret ediniz. Çünkü üzerinde yürünmeyen yollar, diken ve çalılarla kaplanır.”

SUAT KILIÇ;

Güne Hz. Muhammed bir hadis paylaşara başlayan Kılıç sonrasında bütçe görüşmelerini ve en son olarak yürürlüğe giren sporculara verilen indirimleri paylaştı.

FATMA ŞAHİN;

Fatma Şahin bakanlığının bütçesinin TBMM’deki görüşmelerine ilişkin fotoğraf ve bilgi, tüp bebek projesi sayesinde doğan bir bebek fotoğrafı ile Ankara’da düşen helikopterde şehit olan askerlere ilişkin rahmet dilekleri idi. Fatma Şahin’in bugün paylaştığı son tweet ise, ünlü masalcı Andersen’den bir alıntı oldu; “yeryüzünde farklı olmak, mutlu olmanın tek yoludur…”

YALÇIN AKDOĞAN;

Yalçın Akdoğan ise ılımlı mesajlar verdi. ”Fenalığa fenalıkla mukabele etmek, husumeti artırır, kin ve nefreti körükler, insanı hem azapta bırakır hem kaybet-kaybet sarmalına sürükler”

EGEMEN BAĞIŞ;

Hz. Mevlana’nın saygıyla anıyoruz mesajıyla güne başlayan Bağış sonrasında katıldıı bir programı ve helikopter kazasından vefat eden askerlere bağsağlığı diledi.

ŞAMİL TAYYAR;

Başkakan Erdoğan’ın konuşmaları RT yapan Tayyar, son olarak katılacağı bir programı paylaştı.

HÜSEYİN ÇELİK;

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, ilk olarak helikopter kazasının ardından başsağlığı tweeti attı. İkinci tweeti ise saat 13.00'te Başbakan’a hakaret ettiği belirtilen İbrahim Öztürk ile Gülen’e hakaret eden THY Marka Müdürü Serdar Öztürk oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler