AKP'li Şaban Dişli'nin hesabını kopyalayıp vatandaşları dolandırmaya çalıştılar

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin sosyal medya hesabını kopyalayan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, arkadaşlık isteği yolladığı vatandaşları dolandırmaya çalıştı.

Yayınlanma: 08.09.2016 - 09:18
Abone Ol google-news


Bugün akşam saatlerinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin Facebook hesabının kopyalayan kimliği belirsiz kişiler, listede bulunan kişilere arkadaşlık daveti gönderdi. Daveti kabul edenlerden de daha sonra Şaban Dişli'nin adını kullanarak 'Kurban Bayramı'nda parti olarak ihtiyaç sahiplerine hediye çekleri dağıtacağız. Telefonunuz faturalı ise telefon numaranıza göndereceğimiz mesajı 'Evet' diyerek kabul edin' diye mesajlar gönderdi. Hesabın kopyalanarak mobil ödeme yapıldığının ortaya çıkması üzerine Şaban Dişli'nin damadı Fatih Danacı, kendi hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Merhaba, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Şaban Dişli'nin Facebook hesabı klonlanmıştır. Şu an kimliği bilinmeyen kişilerce Şaban Dişli adına hesap açılmıştır. Bu kişi herkese arkadaşlık isteği yollanmaktadır. Bu hesabın Sayın Şaban Dişli ile hiçbir alakası yoktur"

Dişli'nin konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler