Ankara Barosu'ndan 'Uluslararası Hukuk Kurultayı'

Ankara Barosu, 11-15 Ocak tarihleri arasında Ankara'da uluslararası hukuk kurultayı düzenleyecek. Kurultayda, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve Ankara Barosu Başkanı V. Ahsen Coşar birer açılış konuşması yapacak.

Yayınlanma: 08.01.2010 - 07:50
Abone Ol google-news

Ankara Barosu Yönetim Kurulu 11-15 Ocak 2010 tarihleri arasında Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde uluslararası katılımlı bir hukuk kurultayı düzenleyecek. Kurultay, "Adalet ve Hukuk Reformu" ve "Yeni Gelişmelerin Öncülüğünde Hukuk" başlığı altında gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarını, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve Ankara Barosu Başkanı V. Ahsen Coşar'ın yapacağı kurultaya, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, CHP Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Yekta Güngör Özden, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Yargıtay Onursal Başkanı Prof. Dr. Sami Selçuk, Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı ve İstanbul Barosu Başkanı Muammer Aydın da katılacak.

Yurtdışından da birçok konuğun davet edildiği kurultayda, müzik dinletisi ve tiyatral gösteri de sunulacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler