Ankara'da sanayi sitesinde yangın

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Sanayi Sitesi'nde Yakup Ceylan'a ait yedek parça ve yağ satılan binada çıkan yangın, çevredeki esnaflarla vatandaşları korku ve endişeye sevketti.

Yayınlanma: 14.05.2013 - 15:57
Abone Ol google-news

Sanayi Sitesi'nde Yakup Ceylan'a ait 4 katlı binadaki yangının, yağ sıçraması sonucu elektrik kontağından çıkan kıvılcımla başladığı tahmin ediliyor. Araç yağı, lastik, akü ve yağ filitresi gibi malzemelerin satıldığı binada başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek alevlerle birlikte zehirli duman kısa sürede gökyüzünü kapladı. Yangına, Sincan ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait 20 kadar itfaiye aracı müdahalede bulundu. Yangında 2 itfaiyecinin de kolunun yandığı gözlendi.

Alevlerin giderek büyüdüğü yangın, çevredeki esnaflarla vatandaşları endişeye sevketti.DHA haberine göre İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu 1 saatte kontrol altına alınn yangında 3 milyon liralık maddi zararın meydana geldiği tahmin ediliyor. Sanayi sitesindeki binanın yanışını korku ve endişe dolu gözlerle izleyen Yakup Ceylan, göz yaşyarını tutamadı.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler