Antep’in Sonbahar Bereketi Boğaza Taşındı

Nezih Kebap Yuvalama Antep'in verimli topraklarında organik ve ekolojik olarak yetiştirdiği ürünler ile sonbahar mevsiminde de Antep lezzetleri boğaza taşınıyor.

27 Ağustos 2014 Çarşamba, 15:34
Abone Ol google-news

Nezih'in ürettiği ve güneydoğu güneşinin kuruttuğu ürünler Nezih Kebap Yuvalama mutfağında yöresel tatlara dönüşüyor. 1981 yılından beri süregelen Nezih Kebap'ın lezzet sırrını ise yerinden getirilen doğal ürünler oluşturuyor. Nezih Kebap Yuvalama'nın kırk çeşit kebap ve yüz çeşit yemekle oluşan menüsünde 15 çeşit salata ve meze de yer alıyor. Sonbahar renkleri boğazda kendini gösterirken Nezih sofralarında ise ciğer kebabı, mumbar dolması, testi kebabı ve soğan kebabı mevsiminde sunuluyor. Güneydoğunun bereketli topraklarından en doğal hali ile Nezih’ in lezzetlerine dönüşen yeşil zeytin piyazı, zahter salatası ve maş piyazı sofranın yöresel tatları arasında yer alıyor. Antep’in son hasat zamanında toplanan ürünleriyle hazırlanan Unut Beni, Soğan Aşı, Analı Kızlı, Ayva Aşı gibi lezzetler tıpkı yüzlerce yıl öncesindeki gibi bakır tencerelerde kaynıyor.