Antep’in Sonbahar Bereketi Boğaza Taşındı
Nezih Kebap Yuvalama Antep'in verimli topraklarında organik ve ekolojik olarak yetiştirdiği ürünler ile sonbahar mevsiminde de Antep lezzetleri boğaza taşınıyor.
Nezih'in ürettiği ve güneydoğu güneşinin kuruttuğu ürünler Nezih Kebap Yuvalama mutfağında yöresel tatlara dönüşüyor. 1981 yılından beri süregelen Nezih Kebap'ın lezzet sırrını ise yerinden getirilen doğal ürünler oluşturuyor. Nezih Kebap Yuvalama'nın kırk çeşit kebap ve yüz çeşit yemekle oluşan menüsünde 15 çeşit salata ve meze de yer alıyor. Sonbahar renkleri boğazda kendini gösterirken Nezih sofralarında ise ciğer kebabı, mumbar dolması, testi kebabı ve soğan kebabı mevsiminde sunuluyor. Güneydoğunun bereketli topraklarından en doğal hali ile Nezih’ in lezzetlerine dönüşen yeşil zeytin piyazı, zahter salatası ve maş piyazı sofranın yöresel tatları arasında yer alıyor. Antep’in son hasat zamanında toplanan ürünleriyle hazırlanan Unut Beni, Soğan Aşı, Analı Kızlı, Ayva Aşı gibi lezzetler tıpkı yüzlerce yıl öncesindeki gibi bakır tencerelerde kaynıyor.
En Çok Okunan Haberler
- Yeni Ortadoğu projesi eşbaşkanı
- Rus basını yazdı: Esad ailesini Rusya'da neler bekliyor?
- Esad'a ikinci darbe
- İmamoğlu'ndan Erdoğan'a sert çıkış!
- WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta erişim sorunu!
- ‘Yumurtacı müdire’ soruşturması
- Polis müdürlerine gözaltı: 'Cevheri Güven' ayrıntısı
- Çanakkale'de korkutan deprem!
- O ülke Suriye büyükelçiliğini açıyor!
- Sette kavga çıkmıştı: Siyah Kalp dizisinde flaş ayrılık