Arda, Udinese maçına çıkamayacak

UEFA Avrupa Ligi (I) Grubu'nda, perşembe günü deplasmanda İtalya'nın Udinese takımıyla puan mücadelesine çıkacak olan Atletico Madrid kadrosunda sakatlığı süren Arda Turan yer alamayacak.

Yayınlanma: 19.10.2011 - 13:45
Abone Ol google-news

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde, Türkiye'nin Azerbaycan'la oynadığı karşılaşmada sağ bacağının üst adalesinde bir sorun yaşayan Arda, son bir haftadaki iyileşme sürecinde olumlu gelişmeler gösterse de Udinese maçına yetiştirilemedi. Son haftalarda gol atamama sıkıntısı yaşayan Atletico Madrid, UEFA maçlarında şu ana kadar 98 gol atarken, Udinese karşısında 2 gol daha kaydederek 100'üncü gole erişmek istiyor.

Bu arada, UEFA'nın, İsviçre mahkemesinin verdiği karar gereği daha önceden men ettiği Sion'u tekrar Avrupa Ligi'ne alma girişimi (I) Grubu'ndaki tüm takımları olduğu gibi Atletico Madrid'i de yakından ilgilendiriyor.

İspanyol basını, UEFA'nın Sion ile ilgili sunduğu üç opsiyonunun, gelecek cuma günü Cenevre'de yapılacak toplantıda gruptaki 4 kulübün yetkililerince tartışılacağını, Atletico Madrid'in mağdur olması halinde ise UEFA Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurmayı planladığını ve diğer kulüpleri de buna ikna etmeyi deneyeceğini yazdı.

Grubunda oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Atletico Madrid, aynı durumdaki Udinese ile birlikte 4 puana sahip. Gruptaki diğer takımlar Rennes ve Celtic'in ise 1'er puanı bulunuyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler