Bahçeli'den 'şaşkın ördek' benzetmesi

MHP Genel Merkezi'nde partililerle bayramlaşan Devlet Bahçeli, "24 Haziran gece yarısından sonra şaşkın ördeğe dönecekler" dedi. Bahçeli, ‘Değişik usullerle arkadaşlarımızı zihni kargaşaya sürüklemek isteyenler, gerçeği yine 24 Haziran'da saat (gece) 12.00'de en geç görmüş olacaktır’ ifadesine yer verdi.

Yayınlanma: 15.06.2018 - 19:50
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından partililere hitap etti.

Seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

"Allah nasip ederse 24 Haziran saat (gece) 12.00'den sonra her biri şaşkın ördeğe dönecek ve MHP'nin varlığını göreceklerdir. Öte yandan, bu fitne ve fesat son günlerde değişik üsluplarla yaygınlaşmaktadır. Bütün bunlara karşılık MHP, Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki partiden bir tanesidir. Cumhur İttifakı'nın adayı ise sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dolayısıyla MHP'liler cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını kullanacak.

"VARLIĞIMIZI İTTİFAK İÇİNDE SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Cumhur İttifakı'nda oyunu kullanırken de ittifakı oluşturan siyasal kimliğini koruyarak, ilk defa Türkiye'de bir ittifak yapısı içerisinde varlığını sürdürmek isteyen MHP'ye oy vereceklerdir. Bunu hiç kimse engelleyemeyecektir. Değişik usullerle arkadaşlarımızı zihni kargaşaya sürüklemek isteyenler, burada gerçeği yine 24 Haziran'da saat (gece) 12.00'de en geç görmüş olacaktır. Bu sebepten dolayı bir konunun altını çiziyorum. Bu seçimin önemi buradadır. Bu seçimin arka planı Türk milletinin geleceğidir, Türk milletinin teminatıdır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler