BBP'yi ilk olarak MHP ziyaret etti

BBP'ye Ramazan bayramı dolayısıyla, MHP, CHP, AKP, DSP, DP-ANAP ve SP heyetleri ziyarette bulundu.

Yayınlanma: 21.09.2009 - 14:31
Abone Ol google-news

BBP Genel Merkezi'ndeki programda BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici başkanlığındaki MHP heyetini kabul etti. MHP heyeti, BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından duydukları üzüntüyü dile getirerek başsağlığı diledi. Destici, Yazıcıoğlu'nun vefatını araştıran Meclis Araştırma Komisyonu'nun MHP'li üyelerinden daha aktif çalışma beklediklerini ifade etti.

BBP'yi CHP adına Genel Başkan Yardımcısı Algan Hacaloğlu başkanlığındaki heyet ziyaret etti. Destici, Yazıcıoğlu'nun vefat sürecinden bu yana başta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal olmak üzere CHP camiasının gösterdiği hassasiyete teşekkür etti.

Destici, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli başkanlığındaki AKP heyetini kabulünde ise Yazıcıoğlu'nun vefatı sürecinde tespit edilen eksikliklerin ve ihmallerin soruşturularak bir an önce ortaya çıkarılmasını beklediklerini ve Meclis Araştırma komisyonunun mevcut çalışma sürecinden memnun olmadıklarını söyledi. BBP Genel Sekreteri Destici, Başbakanlık Teftiş Kurulu ve Devlet Denetleme Kurulu'nun derhal harekete geçirilmesini istedi.

Bu arada DSP, DP-ANAP, Saadet Partisi ve Memur-Sen heyetleri de BBP'ye bayram ziyaretinde bulundu. Mustafa Destici, konuk heyetlere Alperen Ocakları tarafından hazırlanan, ''21. Yüzyılda Bir Alperen: Muhsin Yazıcıoğlu'' adlı kitabı hediye etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler