Bebek tecavüze uğradı; hastane polise söylemedi
Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri Programı’nda herkesin kanını donduran bir iddia gündeme geldi.
Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri Programı’nda herkesin kanını donduran bir iddia gündeme geldi. 42 yaşındaki hasta bakıcı T.B., Bakırköy’de bulunan özel bir hastanede çalışırken, 2017 yılının yaz aylarında 2015 doğumlu H.K. adlı bir kız bebeğin solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye ailesi tarafından getirildiğini iddia etti.
İddiaya göre kız bebek hastaneye gece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nden 22:30’da getirildi. T.B. bebeğin bezini değiştirirken istismara uğradığını gördü. Doktorlar muayene sonrası H.K.’ye kronikleşmiş tecavüz vakası teşhisi koydu.
Hasta bakıcı T.B.’nin iddiasına göre istismar vakası özel hastane tarafında polise bildirilmedi. Vicdan azabı duyan hasta bakıcı daha sonra 155’i arayarak kendisi ihbarda bulundu. T.B.’nin iddiasına göre istismar vakasını ihbar ettiği için 10 aydır çalıştığı hastaneden mobbing uygulanarak işinden kovuldu.
Video Haberler
-
Adilcevaz'da Mayıs sonu kar yağışı
-
Çorum'da trafiği kilitledi
-
Evin deposuna giren yılanı itfaiye yakaladı
-
Zehirli türlerinden biri! Tekirdağ kıyılarında görüldü
-
Kan izlerini yok edemeyince ateşe vermiş
-
Trabzon'da dev akvaryumun tabelası
-
İşçilerin ihbarda bulunduğu bahçe söndürüldü
-
Çakmakla oynayan çocuk ,evi yaktı
-
Ataşehir'de 2. kattan atlayıp dehşet saçtı
-
Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Ünlü bankadan korkutan dolar/TL tahmini
-
Merkez için 'izin alamadılar' yorumu
-
Nedir bu TURKEN Foundation?
-
Külünk'ten tehdit paylaşımları!
-
Atatürk Havalimanı’nda işler karıştı
-
Motorine dev zam!
-
Emniyet'ten Sabri Uzun hamlesi
-
‘Ölüm Ejderhası’na ait fosil kalıntılar bulundu
-
'Seçim tarihinin ipucu günü'
-
22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü