"Beşiktaş, opsiyonumu kullanmadı"

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Gökhan Zan, sarı-kırmızılı formayla yeni başarılar kazanmak istediğini söyledi. Başarılı savunma oyuncusu "Beşiktaş, benimle Galatasaray'ın ilgilendiği duyuluncaya kadar hiç görüşmedi ve opsiyonumu kullanmadı" dedi.

Yayınlanma: 23.06.2009 - 09:28
Abone Ol google-news

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Gökhan Zan, son 10 günlük süreçte kendisine büyük bir fedakarlık gösteren sarı-kırmızılı başkan ve yöneticilere teşekkür ederken, ''Takım arkadaşlarımızla beraber, Galatasaray'ın adını Avrupa'da altın harflerle tekrar yazdırmak istiyoruz. Avrupa'dan da bir çok teklif olmasına rağmen, başarılarında benim de katkıda bulunmamı istedikleri için buradayım. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istiyorum'' dedi.


Beşiktaş, opsiyonumu kullanmadı

Beşiktaş'tan ayrılışı konusuna açıklık getiren Gökhan Zan, sözleşmesindeki opsiyon maddesinin Beşiktaş tarafından kullanılmadığını ve kendisinin de siyah-beyazlılardan haber beklediğini dile getirerek, şunları söyledi:
''Sonuçta haftaya kamp dönemi başlıyordu ve benim durumum belli değildi. Beşiktaş, benimle Galatasaray'ın ilgilendiği duyuluncaya kadar hiç görüşmedi. Daha sonra görüştüler ama artık her şey geride kaldı. Geride kalan her şey çok güzeldi. Bundan sonra ileriye bakmak lazım. İleride de yaşayacaklarımız var. Güzel günler bizi bekliyor. Bundan sonra bütün tecrübem, profesyonelliğim ve mücadelem Galatasaray forması için olacak. İnşallah hem Galatasaray için, hem benim için hayırlı olur. Galatasaray'ın kadrosundaki tüm oyuncular kaliteli ve birbirinden önemli. İnşallah bütün bir yıl boyunca takım arkadaşlarımla beraber hem Avrupa'yı, hem de Türkiye'yi titreteceğiz.''



Geçmişte Beşiktaş formasıyla güzel anıları olduğunu kaydeden Gökhan, ''Galatasaray camiasının Beşiktaş'tan daha fazla istemesi ve daha fazla bana kucak açması beni onurlandırdı. Galatasaray'ın bu yaklaşımına karşılık ben de olumlu bir adım attım. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Tabii ki hedefim Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak, ama en güzel duygu da herhalde UEFA Kupası'nı kaldırabilmek olacaktır. Arkadaşlarımla bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Galatasaray'da 5 numaralı formayı giyeceğini belirten Gökhan Zan, teknik direktör Frank Rijkaard'la çalışmanın da kendisi için heyecan ve gurur verici olduğunu kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon