Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 10:44
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Abone Ol google-news

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 17.00'de toplanacak. Toplantının gündeminde ise pandeminin seyri, kısıtlamalar ve aşılama planı olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında toplantı, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek. Toplantıda, ayrıca, ikinci aşamada aşılamanın nasıl yürütüleceği ve yeni aşıların tedariki de ele alınacak.

Son olarak Sağlık Bakanı Koca tarafından paylaşılan, illere göre vaka yoğunluğu haritasının ardından; salgının seyrine göre tedbirlerin nasıl süreceği, bölgesel kararlar alınıp alınmayacağı da toplantının gündem maddeleri arasında olacak. Üniversitelerde yüz yüze eğitim için de kurulun bugün görüş bildirmesi bekleniyor. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ise Çarşamba günü bir araya gelecek. Kabine toplantısında da koronavirüs tedbirlerinin ele alınması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler