Bir dakikada iki araç soydular... O anlar güvenlik kamerasında

Adana'da 2 şüpheli, park halindeki 2 aracın camlarını buji ile kırıp, koltuk üstünde bırakılan çantaları çaldı. Bir dakika süren hırsızlık güvenlik kamerasınca kaydedilirken görüntülerden kimliği saptanan 23 yaşındaki Mahir Gezer yakalandı, suç ortağı 39 yaşındaki İsmail Gezici ise aranıyor.

Yayınlanma: 10.12.2015 - 13:14
Abone Ol google-news
<video:446110>


Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık, 7 Aralık'ta merkez Seyhan İlçesi'nin Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'nda meydana geldi. Torununa alış veriş yapmak isteyen Hacer Elmalı, kızı Ayşe Büşra Yılmaz ile birlikte bebek mağazanın önüne geldi, Yunus Akarcalı'ya ait kamyonetin arkasına otomobillerini park etti. Lüks aracından inen anne, kızı ve torunu mağazaya girdi. Bu sırada yolun karşı kaldırımdaki Mahir Gezer ile İsmail Gezici, Yunus Akarcalı'nın kamyonetinin yanına geldi.

 İsmail Gezici arkadaşının hareketlerinin fark edilmemesi için perdeleme yaparken, Mahir Gezer cebinden çıkardığı buji parçasını kamyonetin sol arka camına fırlattı. Buz gibi dağılan camdan içeriye uzanan hırsızlar, koltuk üstündeki çanta ile ev anahtarını çaldı. Hırsızlar, hiç vakit kaybetmeden aynı yöntemle Hacer Elmalı'nın otomobilin camını kırıp, çantayı alıp uzaklaştı.

Olayı işyerinin güvenlik kamerasından fark eden mağaza sahibinin kovaladığı hırsızlar kayıplara karıştı. İş yerinin güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis, emniyetin arşivlerinde hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Mahir Gezer ile İsmail Gezici'yi teşhis etti. Şüphelilerden Gezer, Sarıçam İlçesi'nin Şahintepe Mahallesi'nde yakalandı. İfadesinde suçlamayı kabul etmeyen Mahir Gezer tutuklandı, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde oturan İsmail Gezici ise aranıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler