Böyle otobüs şoförü görmediniz!

İstanbul Bahçelievler'de bir halk otobüsü şoförünün uyuşturucu madde sattığı ihbarını alan güven timleri takip başlattı. İki gün boyunca otobüste yolcu kılığında seyahat eden güven timleri, şoförü otobüse binen bir kişiye uyuşturucu madde satarken suç üstü yakaladı.

Yayınlanma: 16.11.2013 - 10:19
Abone Ol google-news

Simitçi, kestaneci, Noel baba gibi kılıktan kılığa girerek bir çok suçluyu suç üstü yakayan güven timleri bu sefer yolcu kılığına girdi. Güven Timleri Şube Müdürlüğü Esenler Bölge Ekipleri, Yenibosna-Kayaşehir hattında yolcu taşıyan özel halk otobüsünde şoförlük yapan 43 yaşındaki Bektaş B.'nin uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Güven timleri, uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası olan Bektaş B.'nin uyuşturucu satışını kullandığı özel halk otobüsünde gerçekleştirdiğini belirledi.

Güven timleri, Bektaş B.'yi takip etmek için iki gün boyunca yolcu gibi sürekli otobüse binip yolculuk yaptı. Son durak olan Yenibosna'da Bektaş B. tüm yolcularını indirdi. Bu sırada otobüse binen bir kişi, Bektaş B.'den bir miktar uyuşturucu madde satın aldı. Takibi sürdüren güven timleri, otobüse baskın yaparak Beştaş B.'yi suçüstü yakaladı.

Bektaş B.'nin üzerinde yapılan aramada sigara paketi içinde 21 paket satışa hazır eroin ile bir miktar para ele geçirildi. Bektaş B.'nin evinde yapılan aramada bulunan 9 gram eroin ve hassas teraziye el konuldu. Yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Bektaş B. suçüstü yakalanmasına rağmen uyuşturucu madde satmadığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler