Çaldığı otomobilin sahibine özür mesajı attı

Konya'da iş yerine geldiği arkadaşının otomobilini çalan şüpheli, bir süre sonra aracı aldığı yere bırakıp, "Abi arabayı yerine koydum, kontak üzerinde. Çok özür dilerim, gelecem yanına" yazılı SMS gönderdi.

Yayınlanma: 17.06.2013 - 11:39
Abone Ol google-news

Meram ilçesinde inşaat malzemeleri satan Hüseyin Ay'ın iş yerine, arkadaşı Ali Ö. geldi. Ay, müşterilerle ilgilenirken, bir süre içeride kalan Ali Ö, daha sonra iş yerinden ayrıldı. Ay, birkaç saat sonra 42 RN 066 plakalı otomobilinin anahtarının, ceketinin cebinde olmadığını fark etti.

Otomobili de bıraktığı parkta bulamayan Hüseyin Ay'ın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Görüntülerde; iş yerine gelen Ali Ö'nün bir süre oturduktan sonra ayağa kalktığını, önce kasayı zorladığını, ardından da ceketin cebindeki anahtarı aldığını gören polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Polisin araştırmasının sürdüğü sırada Ay'ın telefonuna, şüpheli Ali Ö'den "Abi arabayı yerine koydum, kontak üzerinde. Çok özür dilerim, geleceğim yanına" yazılı SMS geldi.

Polislerle birlikte otoparka giden Ay, aracını, üzerinde anahtarı ile bıraktığı yerde buldu.

Ay, yaptığı açıklamada, "Arkadaşa güvenip iş yerime aldım. Müşterilerle ilgilenirken cebimden anahtarı alıp gitmiş. Polislerle birlikte araştırma yaparken, telefonuma gelen mesajı gördüm. Parka gittiğimizde araç yerindeydi. Biraz hor kullanmış. 350 kilometre yol yapmış, yarım depo benzini bitirmiş. Henüz kendisine ulaşılabilmiş değil" dedi.

Polisin, şüpheli Ali Ö'yü yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler