CHP İstanbul İl Yönetimi: Düşmedik

CHP'de, İstanbul İl Yönetiminin düşüp düşmediği tartışmaları sürüyor. Parti yönetimi tarafından "düştü" açıklaması yapılırken, CHP İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy, İstanbul İl Yönetiminin düşmediğini belirterek, "11 arkadaşımız ile görevimizin başındayız" dedi.

Yayınlanma: 13.06.2010 - 10:39
Abone Ol google-news

CHP İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy'un başkanlığında, Şişhane'deki İl Merkezi'nde, 11 yönetim kurulu üyesi toplandı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Göksoy, CHP İstanbul'da yönetimin düşmediğini söyledi. CHP İstanbul'da yönetimin düştüğü iddialarının tamamen gerçek dışı olduğunun altını çizen Göksoy, şöyle dedi:
"Biz İstanbul İl Yönetimi olarak görevimizin başındayız ve çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuz 20 kişiden oluşuyor. 2 arkadaşımız Parti Meclisi'ne seçildikleri için görevleri sona erdi ve bu sayı 18'e düştü. 11 arkadaşımız ile toplandık ve karar yeter sayısını sağladık. İstifa ettiği söylenen 7-8 arkadaşımızın bu kararlarına ilişkin bize ulaşan herhangi bir liste ya da dilekçe yok. Kaldı ki adı istifa edenler arasında telaffuz edilen bazı arkadaşlarımız da bu toplantıda yer aldı. Yönetim Kurulu toplantılarına zaman zaman katılamayan arkadaşlarımız oluyor doğal olarak. Böyle durumlarda bize mazeretlerini iletiyorlar, biz de toplantıyı onlar olmadan yapıyoruz. Toplantı için önemli olan karar yeter sayısıdır. 11 kişiyle karar yeter sayısını sağlayınca toplantımızı gerçekleştirdik. CHP İstanbul İl Yönetimi düşmemiştir, görevinin başındadır. CHP İstanbul İl Yönetimi olarak, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler