CHP lideri Kılıçdaroğlu: ‘Cinayet aydınlatılsın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da evinde polis kurşunuyla öldürülen ve dün toprağa verilen Dilek Doğan’la ilgili ailesinin iddialarının araştırılmasını ve cinayetin aydınlatılmasını istedi.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 14:48
Abone Ol google-news



Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını dün Kahramanmaraş’ın ilçelerinde sürdürdü. Dün, polis kurşunuyla öldürülen Doğan da Afşin’de toprağa verildi. Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da cenaze törenlerine katılarak ailenin acısını paylaştı.

Selvi Kılıçdaroğlu cenazenin ardından eşi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Andırın ilçelerindeki çalışmalarına destek verdi. Kılıçdaroğlu, Dilek Doğan’ın öldürülmesiyle ilgili Cumhuriyet’in sorusu üzerine şu aşamada olayla ilgili sağlıklı bir bilgi edinemediğini söyledi. Eşinden bilgi aldığını ve ailenin polisi suçlayan anlatımlarını okuduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, şu çağrıyı yaptı: “Ailenin suçlamaları ve isyanı var, olayın araştırılması lazım. Ailenin, kızımızı eve gelen polisler vurdular şeklinde iddiaları var. Bütün bunlar incelenmeli, araştırılmalı ve olay mutlaka aydınlatılmalı.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler