CHP'li Belediye Başkanı'na bombalı saldırı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Karaağaç Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Necmettin Acar'ın, evinin bahçesinde park halindeki otomobiline bombalı saldırı düzenlendi.

Yayınlanma: 21.05.2012 - 11:07
Abone Ol google-news

Olay, Karaağaç Beldesi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

Belediye Başkanı Necmettin Acar’ın, 2 katlı müstakil evinin bahçesinde park halinde bulunan otomobiline bomba atıldı. Patlamada otomobilin yanısıra, ev ve bahçe de hasar gördü.

O sırada evinde televizyon izleyen Başkan Acar da patlamayla yaşadığı korkunun ardından bahçedeki manzarayı görüp hemen polisi aradı. Çevredeki diğer evlerde oturanlar arasında da büyük korku yol açan patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Başkanı Acar’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis çalışma başlattı. Belediye Başkanı Necmettin Acar, herhangi bir kimseyle husumetinin bulunmadığını, saldırının gerçekleştirilmesini gerektirecek bir sorun yaşamadığını söyledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba uzmanları, patlayıcının cinsi, atan kişi veya kişiler ile ilgili bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Kılıçdaroğlu aradı

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin bahçesine bomba atılan ve park halindeki otomobili zarar gören Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Karaağaç Beldesi Belediye Başkanı Acar'a üzüntülerini iletti.

Acar'ın yalnız olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, ''Silahın, kan dökmenin siyasi mücadelede de demokrasi mücadelesinde de yeri yoktur. Silahın, kan dökmenin siyasette de , toplumsal yaşamda da asla ama asla yeri olmamalıdır'' ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler