CHP'li belediyelerden Van'a yardım

İstanbul da bulunan 12 CHP'li Belediyenin oluşturduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği'nin (SODEM) depremzedelere ulaştırmak için topladığı yardım malzemeleri ile dolu 10 tır yola çıktı.

Yayınlanma: 25.10.2011 - 13:41
Abone Ol google-news

Van’da meydana gelen depremin hemen ardından Depremzedelere Yardım Kampanyası başlatan SODEM üyesi 12 CHP’li belediye, yurttaşların katkılarıyla oluşturulan yardım kolililerini yola çıkardı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün Kadıköy’den yolculadığı yardım tırlarında Kadıköy, Kartal, Beşiktaş, Avcılar, Sarıyer, Adalar, Ataşehir, Maltepe, Büyükçekmece, Bakırköy, Silivri, Çatalca Belediyelerinin topladığı yardım malzemeleri bulunuyor.Yurttaşların katkıları ve gönüllülerinin çalışmasıyla koliler oluşturup deprem bölgesine gönderilmeye hazır hale getirdiklerini kaydeden Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, yardımların Van’da dağıtımını orada incelemelerde bulunan CHP’li belediye başkanlarının organize edeceğini belirtti. Öztürk şunları söyledi:

“Depremin yaralarını sarmak için el ele verdik. Vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı yardım malzemelerini twiter, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde buluşup gelen gönüllülerimiz koliledi. Kolilerde Kızılay’ın belirlediği su, ilaç, serum, hijyenik malzeme, mama, çocuk bezi, her türlü kuru gıda, kışlık giysi, battaniye ve yorgan gibi malzemeler var. 10 tır dolusu malzemeyi bugün sevgi ve selamlarımızla yolculadık. Yardımlarımız devam edecek destek veren herkese teşekkür ediyoruz”

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler