CHP'li Yılmaz: İstifa etmeyi düşünmüyorum

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, partisinden istifa etmeyi düşünmediğini ifade ederek, "CHP'nin bize, bizim de CHP'ye emeğimiz geçti. Bu parti bizim evimizdir" dedi.

Yayınlanma: 03.11.2014 - 11:47
Abone Ol google-news

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın ardından bazı CHP milletvekillerinin de partiden istifa edeceğine ilişkin haberleri değerlendirdi.

CHP'nin emektarı olduklarını ifade eden Yılmaz, "Bu partinin bize, bizim de bu partiye emeğimiz geçti" dedi.

Yılmaz, CHP Genel Merkezi'nin hataları olabileceğini belirterek, ancak o hataları düzeltmek, uyarılarda bulunmak için çaba harcadıklarını söyledi. Yılmaz, "Bu parti bizim evimizdir" diye konuştu.

 

'Emine Hanım'ı yeniden kazanmalıyız'

Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifasını da değerlendiren Yılmaz, Tarhan'ın kendi başına karar verdiğini kaydetti.

Tarhan'ın istifasına çok üzüldüğünü dile getiren Yılmaz, "Partinin ilkelerini, duruşunu en iyi şekilde gösteren bir arkadaşımızdı. Emine Hanım'ı yeniden kazanmalıyız" diye konuştu.

Yılmaz, Tarhan dışında CHP'den istifaların devam edip etmeyeceği sorusu üzerine, bu türden spekülatif haberler çıktığını ancak istifaların olacağını sanmadığını belirtti.

 

'İstifa edecek kişi önceden bunu ilan etmez'

Sosyal medyada CHP'den istifa edeceğine dair çıkan haberleri daha önce yalanlayan CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, istifa edecek kişinin, önceden bunu ilan edip, reklam yapmayacağını kaydetti.

Serter, şu anda istifa etme niyetinin olmadığını ifade ederek, "Olsa, o zaman çıkıp istifa ederiz, şu anda yok öyle bir şey" dedi.

Partiden başka istifaların olup olmayacağı sorusunu ise Serter, "Zaman içinde göreceğiz" diye yanıtladı.

Serter, Tarhan'ın istifasından daha önce haberinin olmadığını, basından öğrendiğini sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler