Cihaner: Yemek arasında ne değişti?

Ethem Sarısülük davasında mahkeme heyeti davadan çekildiğini açıkladı. CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ise davanın geldiği noktayı Twitter adresinden anlattı.

Yayınlanma: 02.12.2013 - 15:50
Abone Ol google-news

Kızılay'daki Gezi Parkı eylemi sırasında Ethem Sarısülük'ü başından tek kurşunla vurarak öldüren polis memuru Ahmet Şahbaz'ın yargılandığı davanın 3. duruşması saat 10:00'da başladı.

Duruşma salonunun içinde ve dışında ise güvenliği “robocop” giysili jandarma erleri sağladı. Davaya çok sayıda kişinin izlememeye gelmesi nedeniyle salonda oturacak yer kalmadı. Duruşmayı izleyenler arasında Gezi eyleminde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömer, CHP milletvekilleri Hüseyin Aygün, Mahmut Tanal ve İlhan Cihaner, HDP Eşbaşkanı, Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü de izledi. Duruşma başlarken mahkeme başkanı Afak İlleez, salonda çekim yapılmaması, yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

Mahkemenin davadan çekilmesini ise İlhan Cihaner Twitter adresinden değerlendirdi. Mahkemenin öğlen verilen aradan sonra çekilmesine tepki gösterdi.

İŞTE İLHAN CİHANER'İN O TWİTLERİ

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler