Davutoğlu'nun mitinginde içeride coşku, dışarıda protesto

Başbakan Davutoğlu'nun Dortmund mitingi öncesinde içeride coşku, dışarıda protesto vardı. Almanya'da gurbetçilere seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için dövizli askerlik bedelini ya da harcını 6 bin Euro'dan bin Euro'ya indiriyoruz" dedi.

Yayınlanma: 03.05.2015 - 20:04
Abone Ol google-news

Davutoğlu, gurbette doğum yapan her anneyi doğum hediyesi verileceğini, THY'de yüzde 20 aile indirimi alacaklarını, 217 Euro olan pasaport harçlarını 100 Euro'ya indirdiklerini söyledi.

Davutoğlu, "Yurtdışından gelen araçların Türkiye'de kalış süresini 2 yıla çıkarıyoruz. 7 Haziran'dan sonra ilk girişimlerimizden biri size seçilme hakkını da getirmek olacak. THY uçuşlarında aile indirimi talep edeceğiz, gençlerimize eğitimlerinde burs desteği verilecek" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya' nın Dortmund kentinde düzenlenen mitingde gurbetçilere seslendi. Miting için Almanya' nın farklı kentlerinden ve komşu ülkelerden gelen yaklaşık 14 bin kişi mitingin yapılacağı Wesfallen Halle salonunu saatler öncesinden doldurmaya başlamıştı.

Türk bayrakları ve parti bayrakları ile Başbakan'ın gelişini salonun içinde bekleyenlerde coşku, bileti olduğu halde içeri alınmayan partililerin ise protestosu vardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon