Domuz gribi şüphesiyle ölüm

Adana'da bir polis memuru, domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 14.12.2009 - 10:28
Abone Ol google-news

Çukurova ilçesindeki Fatih Polis Merkezi'nde görevli 22 yıllık polis memuru A.E. (47), bir süre önce kalp yetmezliği ve zatürre teşhisiyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.E, daha sonra akciğer yetmezliği görülmesi üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Bu sırada doktorlar A.E'den H1N1 virüsü şüphesiyle tahliller alarak, Ankara'ya gönderdi. Durumu giderek ağırlaşan A.E, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Balcalı Hastanesi Morgu'ndan cenazeyi almaya A.E'nin eşi çocukları ile Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kezmez ve mesai arkadaşları geldi.

Ailenin yanına giderek başsağlığı dileyen Emniyet Müdürü Kesmez, ''Kurtarılması için doktorlarımız çok uğraştı. Biz de elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuz hep bildirdik. Ancak, maalesef olmadı. Domuz gribine ilk şehidimizi verdik. Umarım son olur'' dedi.

Erdem'in Türk bayrağına sarılı tabutu, tören kıtası tarafından taşınarak, cenaze nakil aracına konuldu. Cenaze toprağa verilmek üzere Osmaniye'ni Düziçi ilçesine götürüldü.

Öte yandan, Adana Emniyet Müdürlüğü, domuz gribine önlem olarak özellikle hastanelerde ve toplumsal olaylarda görev yapan polis memurlarına maske ve eldivenler dağıtmıştı.

Son olarak kapatılan DTP'nin kentte düzenlenen mitinginde polisler maske ve eldivenle üst araması yapmış, bir suç örgütü operasyonunda da ev araması yapan ekipler aynı yöntemi kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler