DP'liler Ağar'ı ziyaret etti

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, genel başkan yardımcıları ve bazı partililerle Susurluk Davası kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret ettiler.

Yayınlanma: 26.06.2012 - 18:01
Abone Ol google-news

DP Genel Başkanı Uysal, Genel Başkan Yardımcıları Naşit Birgüvi, Füsun Yaşar, Mehmet Bektur, Aşkın Çelik ile bazı il başkanları Mehmet Ağar'a ziyarette bulundu.

Uysal, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, eski genel başkanları Mehmet Ağar'ı ziyaret ederek, kendisine ''geçmiş olsun'' dileklerini ilettiklerini söyledi.

Uysal, Mehmet Ağar'ı iyi gördüğünü ifade ederek, kendisine ''Cezasını tamamlayıp, milletine hizmete devam edeceğini'' söylediğini aktardı.

Ağar'ın kamu idareciliğinde çok önemli mesuliyetleri üstlenmiş, Türkiye'nin önemli kritik dönemlerinde vazife yapmış bir insan olduğunu kaydeden Uysal, ''Elbette ki bizler de dahil olmak üzere maddi, idari, hukuki soruşturmalar yapılır. Tartışmalı bir dönemdir. Doğru ile yanlış karışmıştır'' dedi.

Uysal, Türk uçağının Suriye tarafından düşürülmesinin, Türkiye'nin son dönemde yürüttüğü dış politikanın sonucu olduğunu savunarak, ''Devlet geleneği olan bu millet, elbette karşılaştığı muamelenin cevabını verecektir'' dedi.

Uysal, Türkiye'nin hem kendi güvenliğini hem de bölgenin ileriye dönük istikrarını koruyacak adımları atmasının beklendiğini de kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler