Durak'ın, Tuncel hakkındaki 'hakaret' iddiası

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak ve ''hakaret'' iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu meclis üyesi Mustafa Tuncel, adliyede ifade verdi.

Yayınlanma: 29.06.2010 - 11:19
Abone Ol google-news

Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Mustafa Tuncel, Aytaç Durak'a hakaret ettiği gerekçesiyle davalı sıfatıyla geldiği Adana Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdikten sonra açıklama yapmadan ayrıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak ise davacı sıfatıyla ifade verdikten sonra adliyeden çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaylardan dolayı adliyeye son zamanlarda sık sık geldiğini şöyle konuştu: ''Mustafa Tuncel ile ilgili olarak 10'a yakın dava açtım. Tuncel'in bu davaların hepsinden, iftiralarından dolayı cezalandırılacağı kanaatindeyim. Ben 5 dönem belediye başkanlığı, 2 dönem belediye meclis üyeliği, yani 30 yıla yakın belediyede görev yaptım. Bu görev sürem içerisinde bir defa olsun ceketimi çıkarmadım, meclis toplantılarının seviyesini düşürmedim. Bu denli olgun hareketlerimin cevabı sayın Tuncel'in iftiralarıyla dolu. Tuncel, iftiralarının elbette bir hesabını vermesi lazım. Bugüne kadar ne kadar konuştuysa, ne söylediyse bu iddiaları kanıtlamaya davet ediyorum. Kanıtlayamadığı süre ceza alacak. Göreceğiz, zaman en büyük hakem.'' Durak, daha sonra kendisine ait özel aracıyla adliyeden ayrıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler