EğitimAL Yurt Dışı Eğitim: Bir Danışmanlık Hizmetinden Çok Daha Fazlası

Dünyada ve Türkiye’de en önemli konulardan birisi eğitimdir ve eğitim, dünyanın bugününü etkilemekle birlikte geleceğin de şekillenmesinde en önemli rolü oynamaktadır. Türkiye’de de yurt dışı eğitim gittikçe popülaritesini arttırmakta ve birçok seçeneği bulunmaktadır.

Yayınlanma: 26.01.2018 - 15:32
Abone Ol google-news

Ancak bu seçeneklerden hangisini daha cazip ya da hangisinin faydalı olduğu öğrencilerin hedeflerine, isteklerine ve maddi olanaklarına göre değişen bir durumdur.

Seçenekler ve öğrencilerin değişkenlerinin çok fazla olmasına rağmen, yurt dışı eğitimi her koşulda yararlı hale getiren birtakım detaylar mevcuttur.
Bu detayların en başında yeni kültür tanımak ve öğrenmek geliyor. Öğrenciler dünyanın neresine giderse gitsin yeni bir kültür tanıyarak empati yapabilmeyi, zorluklarla başa çıkabilmeyi başarmaktadır ve kendi potansiyellerini keşfetmektedirler. Yurt dışı eğitimin diğer avantajı ise kariyere olan etkisidir. Yurt dışında eğitim almış olmak Türkiye’de büyük önem arz etmektedir ve yapılan iş başvurularında kişinin diğer adaylardan sıyrılmasını sağlamaktadır. Bu anlamda öğrenci yurt dışında ister dil eğitimi, ister yüksek lisans, isterse de sertifika programına gitmiş olsun; kendisi için iyi bir kariyer planlaması yapmış olur.

EğitimAL Yurt Dışı Eğitim
Yurt dışı eğitim için öğrencilerin tercih ettiği firmalardan birisi de EğitimAL Yurt Dışı Eğitim’dir. EğitimAL 2011 yılında Ankara’da kurulan ilk yurtdışı eğitim firmalarından bir tanesi olarak, 16 yıldır Türkiye’de 9 şubesiyle hizmet vermektedir.
Uzman ekibi sayesinde İngiltere, Kanada, İrlanda, ABD, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta ve Avrupa’da çok sayıda dil okulu ve yaz programları, sertifika, diploma, lisans, yüksek lisans ve doktora programları ile öğrencilerin akademik programlarını oluşturmakta, ihtiyaca yönelik program tasarımı yapmaktadır. Şimdiye kadar toplamda 10.000’den fazla öğrenciyi yurtdışına gönderen EğitimAL Yurtdışı Eğitim, şirket politikası olarak tüm danışmanlık hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır.
360 Derece Eğitim Hizmeti
ABD, İngiltere ve Kanada üniversiteleri ve dil okullarının neredeyse tamamı ile işbirliği içerisinde olan EğitimAL, okul başvurularından niyet mektuplarına ve konaklama işlemlerinden vize prosedürlerine kadar birçok konuda öğrencilere ücretsiz danışmanlık sunmaktadır. Ayrıca firma, kalite politikası gereği yurt dışında sadece ülkelerin bakanlıklarca tanınan, YÖK denkliği bulunan üniversitelerle, ulusal ve uluslararası değerlendirme ve akreditasyon kuruluşlarından sertifika almış dil okulları ile çalışmaktadır.
Yurt dışında tüm öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikteki programlara danışmanlık sunan EğitimAL Yurt Dışı Eğitim; İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca dil eğitimi programları; yurt dışı lisans, yüksek lisans ve diploma-sertifika programlarına da öğrenci göndermektedir.

Eğitim Fiyatı Hesaplama Özelliği
Türkiye’de toplam 9 ofis ve 50’nin üstünde çalışanı ile sektörde önemli bir yere sahip olan EğitimAL aynı zamanda web sitesiyle de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştir. Egitimal.com web sitesi aracılığıyla öğrenciler dil okulu için tüm program ve konaklama seçenekleriyle beraber ülke ve şehirlere göre arama yaparak fiyat hesaplayabilir ve gerçeğine çok yakın bir tutar ile yurt dışı eğitiminin ne kadara mal olacağını görebilir. Yapılan bu hesaplamaların ardından da sitenin kendisine verdiği form ile doğrudan eğitim danışmanları ile iletişime geçebilirler.
EğitimAL, yurt dışına gidecek olan öğrencilerin heyecanını anladığı gibi çocuklarını yurt dışına gönderen ailelerin de yaşayacağı endişeyi ve merakı da anlayan bir firma olarak, “360 Derece Eğitim Hizmeti”ni benimsemiş ve şirket politikası haline getirmiştir. Bu hizmet sayesinde öğrenci, danışmanıyla görüşmeye başladığı andan, eğitimi tamamlanana kadar danışmanlık hizmeti alabilir ve gerekli durumlarda danışmanıyla hiç çekinmeden iletişime geçebilir. EğitimAL bu politikasıyla öğrencinin gerek eğitimden, gerek konaklamadan ve gerekse de edindiği yurt dışı tecrübesinden genel tatminini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.
EğitimAL’ın verdiği “360 Derece Hizmet”in içerisinde olan bir hizmet de sağlık sigortasıdır. Yurt dışında öğrencilerin başına gelebilecek herhangi bir olumsuzluk ve hastalığa karşı sağlık sigortası yapılmaktadır.

Sürekli Hizmet
Öğrenci yurt dışında gidip eğitimini aldığı sırada programını değiştirmek isterse, eğitim programı veya konaklamasıyla ilgili tüm soruları için EğitimAL’ın ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanabilir ve kendi danışmanıyla iletişime geçebilir. Yaşanılan tüm olumlu ya da olumsuz durumda öğrenci ve okulla birlikte çalışılmakta, hiçbir zaman iletişim koparılmamaktadır.
Sonuç olarak EğitimAL, öğrencilerimizin geleceğini planlama ve onların istedikleri kariyer planını gerçekleştirme bilinciyle, sadece kar etme amacıyla değil, hem yerel hem de küresel çapta eğitimin önemine dikkat ederek her bir öğrencisi üzerinde hiçbir ayrım gözetmeden, öğrencinin ve ailenin en yüksek çıkarını düşünerek hareket etmektedir. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler