Erdoğan'dan dokunulmazlık açıklaması: Benim milletim suçluları Meclis'te görmek istemiyor

Rize'de ugün TBMM'de yapılan dokunulmazlık oylamasına ilişkin açıklama yapan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletim suçluları Meclis'te görmek istemiyor" dedi.

Yayınlanma: 20.05.2016 - 13:10
Abone Ol google-news
<video:537115>

Rize'deki 2 günlük programı için bugün öğle saatlerinde ait özel uçakla Ankara'dan Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda Rize'ye hareketi öncesinde otobüsün üzerinden kısa bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dokunulmazlık oylaması ile ilgili konuştu. Erdoğan "Eğer 367 aşılmazsa 330-367 arasında bir netice çıkarsa o zaman bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Benim aziz milletim de gereken cevabı verecektir. 367 aşılmaz ise millete gideriz" dedi.

"ONLARI PARLAMENTO'DA GÖRMEK İSTEMİYOR"

Erdoğan Rize'ye gitti.Rize'de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dokunulmazlıklarla ilgili konuştu:

Kardeşlerim biliyorsunuz şu TBMM'de tarihi bir oylama yapılıyor. Dokunulmazlık oylaması... Bölücü terör örgütünün destediklerini benim milletim bu mecliste görmek istemiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim milletim suçlu olan parlamenterleri parlamentoda görmek istemiyor. Bölücü terör örgütünün desteklediklerini bu parlamentoda görmek istemiyorum."

Bugünkü oylama ile hayırlı bir sonuç çıkarsa bu dosyalar yargıya gidecek. Milletim suçluları mecliste görmek istemiyor. Bugünkü neticelerle parlamentoda bu iş biter. İnanıyorum ki referanduma gidince de benim milletim en doğru kararı verecektir. Sevgili kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler